Opakowania standardowe:
- pojemniki jednostkowe: 450 ml,
- pojemniki zbiorcze: 1-, 3-, 5- i 10 litrowe.
Przydatność do spożycia:
do 7 dni od daty produkcji przy temperaturze od 0 do 4 °C.
Buraczki ćwikłowe, cebula, dodatki i przyprawy. słodko kwaśna – intensywna rubinowo-czerwona barwa surówki z białymi kawałkami jabłka i cebuli o słodko kwaśnym smaku z delikatną nutą ostrości.
Marchew, ananas, dodatki i przyprawy słodka – surówka o intensywnie pomarańczowej barwie, słodka w smaku z wyczuwalnym dodatkiem ananasa.
Seler, brzoskwinia, dodatki i przyprawy słodka – biała surówka z pomarańczowymi akcentami brzoskwini o słodkim smaku.
Kapusta biała, por, dodatki i przyprawy słodko kwaśna – kompozycja białych części warzyw o słodko-kwaśnym smaku z wyraźnie wyczuwalnym aromatem pora.
Kapusta biała, ogórek kwaszony, dodatki i przyprawy kwaśna – bukiet warzyw z kapusty białej i ogórka kwaszonego o dominującym jego smaku.
Kapusta kwaszona, marchew, por, jabłko, natka pietruszki, dodatki i przyprawy kwaśna – kwaśna z charakterystycznym smakiem i zapachem kwaszonej kapusty.
Kapusta czerwona, jabłko, dodatki i przyprawy słodko kwaśna – słodko-kwaśna kompozycja warzyw z nutą chrzanową o wyrazistej barwie fioletowej.
Kapusta biała, marchew, ogórek kwaszony, cebula, jabłko, seler, por, dodatki i przyprawy lekko kwaśna – lekko kwaśna z wyczuwalnym ostrym akcentem.
Kapusta pekinska, ogórek kwaszony, papryka konserwowa, por, marchew, dodatki i przyprawy słodko kwaśna – wielobarwna surówka, delikatna o słodko-kwaśnym smaku.
Kapusta biała, marchew, por, kukurydza konserwowa, natka pietruszki, dodatki i przyprawy pikantna – kolorowe zestawienie barwnych warzyw o pikantnym smaku z wyraźnym akcentem czarnej rzepy.
Kapusta pekińska, marchew, brzoskwinia, natka pietruszki, por, dodatki i przyprawy lekko słodka – delikatna lekko słodka z wyczuwalną nutą brzoskwiniową.
Kapusta biała, marchew, seler, por, jabłko, dodatki i przyprawy łagodna – łagodna, delikatna bez wyraźnie określonego smaku.
Kapusta biała, marchew, por, dodatki i przyprawy słodko kwaśna – trójbarwne zestawienie warzyw o wyraźnym słodko-kwaśnym smaku z odrobiną pikantności.
Kapusta biała, koperek, dodatki i przyprawy łagodna – biało-zielona kompozycja warzyw o łagodnym smaku z bardzo wyrazistym aromatem koperku zielonego.
Kapusta biała, kapusta pekinska, papryka konserwowa, ogórek kwaszony, brzoskwinia, marchew, por, dodatki i przyprawy lekko słodka – kolorowe zestawienie warzyw o łagodnie słodkim smaku z bardzo delikatną nutą chrzanową.
Kapusta biała, ogórek zielony, marchew, rzodkiewka, natka pietruszki, dodatki i przyprawy łagodna – zestaw czerwono-zielonych warzyw o łagodnym smaku z wyraźną nutą świeżego ogórka.